ΔήμοιΟΤΑ

Δήμος Θέρμης: Αγοράστηκε το πρώτο αμαξίδιο από τα πλαστικά καπάκια

Το πρώτο αναπηρικό αμαξίδιο το οποίο αποκτήθηκε από πλαστικά καπάκια που συγκεντρώθηκαν το προηγούμενο διάστημα στις μεταλλικές καρδιές που τοποθέτησαν τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Θέρμης Τριαδίου, παραδόθηκε ήδη σε συνάνθρωπό μας που το έχει ανάγκη.

Χιλιάδες ήταν τα πλαστικά καπάκια που συγκεντρώθηκαν στις μεταλλικές καρδιές που βρίσκονται σε δύο σημεία, στο δημαρχείο και στο ΚΑΠΗ, χάρη στη συνδρομή των πολιτών, προκειμένου αυτά να πουληθούν και να αποκτηθεί ένα αναπηρικό καροτσάκι για ένα άτομο από την περιοχή που το χρειάζεται.

Είναι μία συγκινητική πρωτοβουλία την οποία αγκάλιασαν οι συμπολίτες μας και κατάφεραν να συγκεντρώσουν τον απαιτούμενο αριθμό από πλαστικά καπάκια, τα οποία πουλήθηκαν και βρέθηκαν τα χρήματα για την αγορά του αμαξιδίου.

Ο δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος, με τον πρόεδρο της Κοινότητας Θέρμης-Τριαδίου Ευστάθιο Πιστέλα και με τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Έλσα Βελονά και Μάγδα Μπαραχάνου τα οποία ξεκίνησαν την πρωτοβουλία, παρέδωσαν το πρώτο αμαξίδιο στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου ώστε να παραδοθεί σε συνάνθρωπό μας που το έχει ανάγκη.

Ο δήμαρχος Θέρμης κατά την παράδοση του αμαξιδίου ευχαρίστησε θερμά το Τοπικό Συμβούλιο για την πρωτοβουλία του, αλλά πρωτίστως τους εκατοντάδες πολίτες που από την πρώτη στιγμή ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Κοινότητας Θέρμης και στήριξαν την προσπάθεια, καθώς και τις υπηρεσίες του Δήμου που συνέδραμαν.

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Θέρμης Τριαδίου Ευστάθιος Πιστέλας έκανε λόγο για πράξεις αλληλεγγύης που αναδεικνύουν το κοινωνικό πρόσωπο που οφείλει να υπηρετεί κάθε σύγχρονη κοινωνία. Κάλεσε, μάλιστα, τους πολίτες να συνεχίσουν να στηρίζουν τη δράση καθώς μέσα από αυτήν προκύπτει ουσιαστικό όφελος και για το περιβάλλον αλλά έχει και κοινωνικό αντίκρισμα αφού βοηθά συνανθρώπους μας.

Να σημειωθεί, τέλος, πως στη δράση συμμετείχαν η Υπηρεσία Περιβάλλοντος και Πρασίνου και η Υπηρεσία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης που συγκέντρωσαν και παρέδωσαν πλαστικά καπάκια.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Τρικκαίων: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το Κοινωνικό Φροντιστήριο

@dmin

Δήμος Νεάπολης – Συκεών: 1.752 φιάλες αγάπης και προσφοράς εθελοντών το 2020

@dmin

Έτοιμα τα σχολεία του Δήμου Ιλίου για επιστροφή μαθητών

Ioannis Terzakis

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα