ΔήμοιΟΤΑ

Δήμος Θέρμης: Ξεκινούν οι εγγραφές στους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς σταθμούς

vrefonipiakos stathmos epixorigisi752x428 ota24
Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για τη φιλοξενία βρεφών και νηπίων στους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Θέρμης για τη σχολική περίοδο 2023-2024 την Τετάρτη 10 Μαΐου 2023 και θα διαρκέσει έως και την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δήμου Θέρμης www.thermi.gov.gr στην ειδική πλατφόρμα που τίθεται σε λειτουργία από τις 10 Μαΐου, συμπληρώνοντας τα απαραίτητα στοιχεία για τη διαδικασία μοριοδότησης των αιτήσεων.

Στις δομές του δήμου Θέρμης φιλοξενούνται βρέφη ηλικίας από 8 μηνών έως 2,5 ετών και νήπια ηλικίας από 2,5 ετών έως την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση.

Κάθε γονιός ή κηδεμόνας, θα έχει τη δυνατότητα επιλογής δύο δομών, ώστε σε περίπτωση που δε μπορεί να εξυπηρετηθεί στην πρώτη του επιλογή, να μπορεί να εξυπηρετηθεί από την δεύτερη.

Γονέας ή κηδεμόνας που αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υποβολή της αίτησής του, ή χρειάζεται περαιτέρω πληροφορίες, μπορεί να επικοινωνεί καθημερινά, με τον βρεφονηπιακό σταθμό της επιλογής του από τις 08:00 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Εκπρόθεσμες αιτήσεις δεν θα μοριοδοτούνται.

Τα δικαιολογητικά, τα οποία κρίνονται απαραίτητα για την ισχύ της ηλεκτρονικής αίτησης, θα προσκομίζονται στη δομή της πρώτης επιλογής των ενδιαφερομένων, κατόπιν συνεννόησης με την αντίστοιχη προϊσταμένη έως τις 31 Μαΐου που λήγει και η προθεσμία των αιτήσεων εγγραφής.

Σε περίπτωση που η υποβολή των δικαιολογητικών δεν είναι ολοκληρωμένη, ή δεν ταυτίζεται με τα στοιχεία που έχουν υποβληθεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, χάνεται η σειρά μοριοδότησης και η συγκεκριμένη αίτηση έπεται των άλλων που έχουν τα σωστά δικαιολογητικά όπως τους ζητήθηκαν.

Όλες οι πληροφορίες για τα απαραίτητα δικαιολογητικά, το ύψος των τροφείων καθώς και για τους Βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Θέρμης μπορείτε να βρείτε στην ειδική πλατφόρμα στην ιστοσελίδα του Δήμου (Διεύθυνση Προσχολικής Αγωγής).

Εφιστάται η προσοχή για συμμετοχή στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» (λήψη voucher), με επισκέψεις από τον Ιούνιο, σε τακτά χρονικά διαστήματα, στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ, ή τηλεφωνική  επικοινωνία με τον παιδικό σταθμό της πρώτης σας επιλογής.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο της Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής 2392330224 και την κ. Μαρία Ασλανίδου.

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Κοπή βασιλόπιτας των εργαζομένων του δήμου

@dmin

Εκλογικός νόμος Αυτοδιοίκησης: Κατατέθηκε στη Βουλή με 12 αλλαγές

@dmin

ΔΕΥΑ Δέλτα: Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 1ο Φεστιβάλ Νερού

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα