Δήμαρχοι

Δήμος Θεσσαλονίκης: Συνάντηση Δημάρχου Κ. Ζέρβα με τον Γ.Γ. του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη

Η δυναμική της Θεσσαλονίκης κατά την επόμενη μέρα του ελληνικού τουρισμού και το σχέδιο για την περαιτέρω ανάπτυξη της πόλης βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα (20/5) ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας με τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη, με τη συμμετοχή και της Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Τουρισμού Μαρίας Καραγιάννη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, έγινε εκτενής αναφορά στο ζήτημα της ανάπτυξης του οδικού τουρισμού.

Συζητήθηκαν το νέο τοπίο και οι νέες προοπτικές που διαμορφώνονται με την αναβάθμιση του αεροδρομίου “Μακεδονία”, το οποίο προσελκύει πλέον περισσότερες πτήσεις από δυναμικές χώρες-στόχους.

Νέες ευκαιρίες στον τομέα του τουρισμού, εξάλλου, δημιουργεί η ενδυνάμωση του ρόλου του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, το οποίο έπειτα από πολλά χρόνια γίνεται και πάλι home port, δηλαδή λιμάνι έναρξης και τερματισμού κρουαζιέρας. Ξεχωριστή αναφορά έγινε στις ακτοπλοϊκές συνδέσεις της Θεσσαλονίκης με τα νησιά του Βορείου Αιγαίου αλλά και με τις Σποράδες.

«H Θεσσαλονίκη μπορεί να κερδίσει το στοίχημα της τουριστικής ανάπτυξης», τονίστηκε στη συνάντηση, κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκαν σειρά δράσεων τις οποίες προγραμματίζει ο Δήμος Θεσσαλονίκης συνεργαζόμενος με φορείς της πόλης για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος, συνδυάζοντας πολιτισμό και γαστρονομία.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Υπευθυνότητα και διαφάνεια υποσχέθηκε στην ορκωμοσία του ο νέος Δήμαρχος Αμφίπολης Στ. Φραστανλής

admin

Δήμαρχοι ζητούν να ανοίξουν άμεσα οι πλάζ

Ioannis Terzakis

Με αντισηπτικό υγρό προμηθεύει σχολεία ο Δήμος Ιλίου

Ioannis Terzakis

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα