Προκηρύξεις

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας: Πρόσληψη 14 ατόμων με σύμβαση ΙΔΟΧ για καθαρισμό σχολικών μονάδων

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκατεσσάρων (14) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων ανακοίνωσε ο Δήμος Κυνουρίας.
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση και να την υποβάλουν υποχρεωτικά μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την απόδειξη των προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή

Η υποβολή αιτήσεων πραγματοποιείται στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας Τ.Κ. 220 01 Άστρος Αρκαδίας, απευθύνοντάς την, στο Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού & Διοικητικής Μέριμνας, υπόψη: κ. Πουλημένου Ανθούλα (τηλ. επικοινωνίας: 27553-60122).

Η αίτηση συμμετοχής, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή., ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) εργάσιμες ημέρες από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης της ανακοίνωσης στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος.

Η ανωτέρω προθεσμία λήγει µε την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι κατά το νόμο εξαιρετέα (δημόσια αργία ή μη εργάσιμη) τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων αρχίζει την Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023 και λήγει την Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023.

Μπορείτε να κατεβάσετε τα απαραίτητα έντυπα στους παρακάτω συνδέσμους:

Ανακοίνωση

Παράρτημα με οδηγίες συμπλήρωσης

Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση Υποψηφίου

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΓΕΑ: Προκήρυξη μετατάξεων Υπαξιωματικών, ΕΜΘ και ΕΠΟΠ της Πολεμικής Αεροπορίας

@dmin

Δήμος Καμένων Βούρλων: Πρόσληψη 10 ατόμων με σύμβαση ΙΔΟΧ

@dmin

ΑΣΕΠ: Άνοιξε η πλατφόρμα για τους μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα