Προσλήψεις

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας: Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ

Με την υπ’ αριθ. 150/2023 (ΑΔΑ:ΩΝ50Ω9Ψ-2Σ8) απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας, κατά παρέκκλιση των σχετικών διατάξεων, το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού επρόκειτο να προσλάβει ένα (1) ατόμο κλάδου / ειδικότητας ΤΕ Νοσηλευτικής με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ από την υπογραφή της σύμβασης και έως 18 Δεκεμβρίου 2023, για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών και συγκεκριμένα του Προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι», οι οποίες προέκυψαν λόγω απουσίας (άδεια ανατροφής τέκνου) της μοναδικής στον κλάδο αυτό (ΤΕ Νοσηλευτικής) τακτικής υπαλλήλου.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν σχετική αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας Τ.Κ. 220 01 Άστρος Αρκαδίας, στο Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού & Διοικητικής Μέριμνας, υπόψη: κ. Πουλημένου Ανθούλα (τηλ. επικοινωνίας: 27553-60122).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να  υποβάλουν αιτήσεις από 28/07/2023, ημέρα Παρασκευή, μέχρι και την 07/08/2023, ημέρα Δευτέρα.

Μπορείτε να κατεβάσετε την ανακοίνωση ΕΔΩ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Κομοτηνής: Πρόσληψη 64 ατόμων για καθαρισμό σχολικών μονάδων

@dmin

Δήμος Αμπελοκήπων Μενεμένης: Πρόσληψη 51 ατόμων για την καθαριότητα των σχολικών μονάδων

@dmin

Δήμος Παύλου Μελά: Πρόσληψη 113 ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα