Περιφέρειες

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας: Υπεγράφη ασφαλτόστρωση δρόμου στην Κοινότητα Μεσορράχης

Υπεγράφη η σύμβαση του έργου «Ασφαλτόστρωση δρόμου από μάντρα Ιωάννη Τσίτσα προς οικία Ανάργυρου Ξυνού στην Κοινότητα Μεσορράχης», μεταξύ του Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργου Καμπύλη και του κ. Γιώργου Δήμα, ανάδοχο του έργου.

Το έργο είναι προϋπολογισμού 49.720,81€ και χρηματοδοτείται από πιστώσεις Ανταποδοτικών Τελών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Α.Π.Ε.). Η προθεσμία περαίωσής του είναι διακόσιες δέκα (210) ημερολογιακές ημέρες και αρχίζει από την υπογραφή της σύμβασης.

Το αντικείμενο της εργολαβίας αφορά σε εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου από μάντρα Ιωάννη Τσίτσα προς οικία Ανάργυρου Ξυνού, εντός ορίων οικισμού της Κοινότητας Μεσορράχης.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης δήλωσε σχετικά: «Η υλοποίηση του πρώτου έργου με πόρους από τα ανταποδοτικά τέλη των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας είναι γεγονός. Σε συνεργασία με τους Προέδρους των Κοινοτήτων ενισχύουμε τις Κοινότητες με έργα που έχουν ως στόχο τη βελτίωση των υποδομών και της καθημερινότητας των δημοτών μας. Συνεχίζουμε να διεκδικούμε και να αξιοποιούμε όλους τους χρηματοδοτικούς πόρους προς όφελος των πολιτών μας».

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας : Η νέα σύνθεση της Διοίκησης

@dmin

Αναμένεται πρόσκληση για χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, Πράσινων Σημείων στους Δήμους

admin

Τζιτζικώστας και Καραμανλής εξέτασαν την εξέλιξη των βασικών έργων υποδομής

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα