Δελτία ΤύπουΣώματα ασφαλείας

Ε.Υ.Α.ΘΕΣ: Οικονομική ενίσχυση στις οικογένειες αστυνομικών που επλήγησαν από τις πλημμύρες

Στη σημερινή συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, το Διοικητικό Συμβούλιο συζήτησε και αποφάσισε ομόφωνα την ενεργοποίηση του άρθρου 6 παρ. 6β του καταστατικού της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης. « έκτακτη συνδρομή μπορεί να καταβάλλεται μετά από απόφαση του ΔΣ : β) οικονομική ενίσχυση μελών μετά από φυσική καταστροφή »ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στα μέλη μας και τις οικογένειες αυτών οι οποίοι επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες.

Ειδικότερα αποφασίστηκε, η έκτακτη κράτηση ύψους 10 ευρώ για έκαστο μέλος τα οποία θα δοθούν αποκλειστικά και μόνο προς ενίσχυση των μελών και οικογενειών αυτών των οποίων οι ιδιόκτητες κατοικίες επλήγησαν.

«Με αυτό τον τρόπο και με την συγκέντρωση του ποσού των 45.000€, όλα τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, αποδεικνύουμε ακόμη μια φορά ότι είμαστε μια μεγάλη οικογένεια που βρισκόμαστε ουσιαστικά δίπλα στους συναδέλφους μας και τους στηρίζουμε όποτε απαιτηθεί» καταλήγει το δελτίο τύπου της Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Νεάπολης-Συκεών: Βανδαλισμός και απόπειρα εμπρησμού σε Παιδική Χαρά των Πεύκων

@dmin

Κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις

@dmin

Ένωση Αστυνομικών Θεσσαλονίκης: Τέλος οι προστατευτικές φυλάξεις ανηλίκων για τους αστυνομικούς της Γ.Α.Δ.Θ

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα