Σώματα ασφαλείας

ΕΛ.ΑΣ: Προκήρυξη διαγωνισμού για πλήρωση 36 θέσεων από ιδιώτες ως Αξιωματικών Ειδικών Καθηκόντων Υγειονομικού

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας προκηρύχθηκε διαγωνισμός για την πλήρωση τριάντα έξι (36) οργανικών θέσεων Αξιωματικών Ειδικών Καθηκόντων του τομέα Υγειονομικού στην Ελληνικής Αστυνομία με σκοπό την συμπλήρωση των θέσεων που δεν καλύφθηκαν από την υπ’ αριθ. 6000/2/6694-νη’ από 20-11-2021 προκήρυξη.

Πιο συγκεκριμένα, προκηρύχθηκαν 23 θέσεις Ιατρών, 9 με ειδικότητα Παθολόγου, 13 με ειδικότητα Ψυχιάτρου και 1 με ειδικότητα Πνευμονολόγου, καθώς και 13 θέσεις Ψυχολόγων.

Οι επιτυχόντες ιδιώτες του διαγωνισμού, που θα καλύψουν τις προκηρυσσόμενες θέσεις, θα προσληφθούν ως Αξιωματικοί Ειδικών Καθηκόντων της Ελληνικής Αστυνομίας, με το βαθμό του Υπαστυνόμου Α’ οι Ιατροί και με το βαθμό του Υπαστυνόμου Β’ οι Ψυχολόγοι.

Σημειώνεται ότι, η παρούσα προκήρυξη δεν αποκλείει τη δυνατότητα συμμετοχής στο διαγωνισμό του ένστολου και πολιτικού προσωπικού που υπηρετούν ήδη στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και κατέχουν τα απαραίτητα προσόντα.

Περισσότερες πληροφορίες για την προκήρυξη μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΓΕΣ: Προκήρυξη για την πρόσληψη 160 οπλιτών (αιτήσεις)

@dmin

Πολεμική Αεροπορία: Kρούσματα covid-19 στο στρατόπεδο στην Τρίπολη

@dmin

ΕΛ.ΑΣ: Αλλαγές στα όρια ηλικίας και στις άδειες

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα