ota24.gr
ΕργασίαΠεριφέρειεςΠροσλήψεις

Ημέρα Καριέρας ΔΥΠΑ: Πάνω από 900 θέσεις εργασίας στη ναυτιλία στον Πειραιά

Πάνω από 900 θέσεις εργασίας ανοίγονται στον Πειραιά στο πλαίσιο της 56ης «Ημέρας Καριέρας» της ΔΥΠΑ, που θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο 23 Μαΐου και είναι αφιερωμένη στη Γαλάζια Οικονομία.

Η εκδήλωση θα γίνει από τις 10:00 έως τις 18:00 στον πολυχώρο Castor Place, με τη συμμετοχή περισσότερων από 30 επιχειρήσεων από τον ναυτιλιακό και θαλάσσιο κλάδο, που αναζητούν νέο προσωπικό για άμεση στελέχωση θέσεων εργασίας.

Οι πολίτες που θα συμμετάσχουν θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε απευθείας επαφή με εκπροσώπους εταιρειών, να καταθέσουν βιογραφικά και να πραγματοποιήσουν αρχικές συνεντεύξεις επί τόπου.

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο της ενίσχυσης της λεγόμενης «Γαλάζιας Οικονομίας», ενός τομέα που περιλαμβάνει τη ναυτιλία, την κρουαζιέρα, τον θαλάσσιο τουρισμό και τις λιμενικές υπηρεσίες, οι οποίες δημιουργούν συνεχώς νέες ανάγκες σε ανθρώπινο δυναμικό.

Η «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ στοχεύει στη σύνδεση των επιχειρήσεων με την αγορά εργασίας, αναδεικνύοντας τις επαγγελματικές ευκαιρίες σε έναν κλάδο με έντονη αναπτυξιακή δυναμική.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν προεγγραφή μέσω της πλατφόρμας της εκδήλωσης.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Μύκης: Πρόσληψη 38 ατόμων για καθαρισμό σχολικών μονάδων

Virus

Περιφέρεια Αττικής: Συνδρομή στο έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Virus

Πότε προκηρύσσεται ο β’ κύκλος για 30.000 ανέργους στην κοινωφελή εργασία

dimis

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα