Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ ανέφερε πως μεταξύ άλλων θα διευρυνθεί το ωράριο λειτουργίας των σούπερ μάρκετ, θα δοθεί η δυνατότητα για τηλεφωνικές παραγγελίες και τις Κυριακές ενώ θα επιτραπεί η λειτουργία στα σούπερ μάρκετ που βρίσκονται εντός εμπορικών κέντρων, εφ’ όσον έχουν ξεχωριστή είσοδο.

Επιπλέον, σε μια προσπάθεια να καθησυχάσει την ανησυχία που επικρατεί στον κόσμο για τον κορονοϊό, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως από την Δευτέρα θα βρίσκεται μαζί με τον υφυπουργό Ανάπτυξης, Νίκο Παπαθανάση στα σούπερ μάρκετ με τηλεοπτικά συνεργεία για να αποδείξει πως τα ράφια είναι γεμάτα και υπάρχει επάρκεια προϊόντων.

Παράλληλα, υπογράμμισε πως δεν τίθεται θέμα ελλείψεων, τονίζοντας πως η χώρα έχει αποθέματα προϊόντων για τρεις μήνες και ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να κλείσουν τα σούπερ μάρκετ, καθώς οι καταναλωτές πρέπει να προμηθεύονται τρόφιμα.

Την ίδια ώρα, απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να τηρήσουν υπεύθυνη στάση απέναντι στην τεράστια υγειονομική κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα. «Είναι μια μάχη που δίνουμε όλοι μαζί. Που θα την κερδίσουμε όλοι μαζί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ