Εργασία

ΟΑΕΔ: Οριστικοί πίνακες πρόσληψης εκπαιδευτικών στις ΕΠΑΣ Μαθητείας

oaed οτα24

Αναρτήθηκαν οι Οριστικοί Πίνακες Κατάταξης για την πρόσληψη έκτακτου Εκπαιδευτικού Προσωπικού με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου για τις 24 ΕΠΑΣ Μαθητείας του ΟΑΕΔ των Περιφερειακών Διευθύνσεων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Κρήτης και Πελοποννήσου, για το σχολικό έτος 2020- 2021.

Οι υποψήφιοι μπορούν να δουν την κατάταξη τους στους Πίνακες με τον αριθμό (ID) της αίτησης που υπέβαλαν, στους παρακάτω συνδέσμους, ανά περιοχή:

  • Ανατολική Μακεδονία & Θράκη ΕΔΩ
  • Ήπειρος ΕΔΩ
  • Θεσσαλία ΕΔΩ
  • Κρήτη ΕΔΩ
  • Πελοπόννησος ΕΔΩ

Παράλληλα μπορούν να δουν τους ίδιους πίνακες στην ενότητα  «Νέα & Ανακοινώσεις» στον ιστότοπο του Οργανισμού στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.oaed.gr

Σήμερα Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, θα αναρτηθούν οι Οριστικοί Πίνακες Κατάταξης για την πρόσληψη έκτακτου Εκπαιδευτικού Προσωπικού με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου για τις υπόλοιπες 26 ΕΠΑΣ Μαθητείας του ΟΑΕΔ των Περιφερειακών Διευθύνσεων Αττικής & Νήσων και Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας.

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΣΒΕ: Πρόγραμμα κατάρτισης με αμοιβή 750 ευρώ (αιτήσεις)

Αγίου Πνεύματος: Πώς πληρώνονται οι εργαζόμενοι

Ioannis Terzakis

Τέλος στην αυτονομία του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας

admin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα