ota24.gr
Επικαιρότητα

ΟΣΕΘ: Στην ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης ΑΕ η λεωφορειακή γραμμή Νο 57

Ακόμη μια νευραλγική γραμμή αστικής συγκοινωνίας στη Δυτική Θεσσαλονίκη, η γραμμή 57, ξεκινά με ανάθεση από τον ΟΣΕΘ και 100% εξυπηρέτηση από (11) λεωφορεία της ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. τις καθημερινές ημέρες.

Είναι γραμμή με απαιτητικό προγραμματισμό και κάλυψη, σε ανάγλυφο με σημαντικές χρήσεις, πλήρη οικιστικό ιστό και ανάγκες μετακινήσεων.

Η γραμμή 57 (Αριστοτέλους – Ασβεστοχώρι-Διασταύρωση Χορτιάτη) εξυπηρετεί και το Νοσοκομείο Παπανικολάου ολοκληρώνοντας κύκλωμα με τη Γραμμή Νο 58 (Βενιζέλου-Πανόραμα-Διασταύρωση Χορτιάτη) με 92 μεταβάσεις και 95 επιστροφές, δηλαδή 187 δρομολόγια ημερησίως. 

Οι πάροχοι της συγκοινωνίας, με σύγχρονα οχήματα, δημιούργησαν σταθμαρχείο εξυπηρέτησης στη Διασταύρωση Χορτιάτη και φιλοδοξούν να λειτουργούν γραμμές – υποδείγματα εξυπηρέτησης.

Ήδη τα νέα οχήματα αλλά και τα λεωφορεία που αποδεσμεύει ο ΟΑΣΘ καλύπτουν ανάγκες δυτικών δήμων, ενώ είμαστε σίγουροι η ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. θα ανταποκριθεί με ζήλο και επιτυχία στον υπεύθυνο ρόλο της υποστήριξης του παρόχου ΟΑΣΘ», ανέφερε σήμερα, μετά τα πρώτα πρωινά δρομολόγια της γραμμής 57, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕΘ Γιάννης Τόσκας.

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρόδος: Στον χορό Τούρκων κατασκόπων

Virus

Μήνυμα της Προέδρου της δημοκρατίας για την Εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου

Virus

Με τρεις υπερσύγχρονες φρεγάτες FDI το Πολεμικό Ναυτικό έως το 2027: Στη Γαλλία τα πληρώματα των «ΝΕΑΡΧΟΣ» και «ΦΟΡΜΙΩΝ»

Ch

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα