ΟΤΑ

«ΟΤΑ AWARDS 2023» : Τελετή Απονομής Βραβείων Τοπικής Αυτοδιοίκησης 2019-2023

Tην Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00, στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου, θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Απονομής των «Βραβείων Τοπικής Αυτοδιοίκησης 2019-2023» υπό  την αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ΕΝΠΕ, ΚΕΔΕ και ΠΕΔ. Αττικής.

Τα Βραβεία Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης 2019-2023 – OTA AWARDS 2023, είναι τα μοναδικά βραβεία που υπάρχουν στη χώρα και τα οποία απευθύνονται αποκλειστικά στους Πρωτοβάθμιους & Δευτεροβάθμιους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αναδεικνύοντας και επιβραβεύοντας δράσεις και έργα για την Καινοτομία, τη Βιωσιμότητα, την Ποιότητα Ζωής των Πόλεων αλλά και τις Υπηρεσίες προς τον Πολίτη για το σύνολο της τετραετίας.

Περισσότεροι από 100 Δήμοι και αρκετές Περιφέρειες από ολόκληρη την Ελλάδα δήλωσαν συμμετοχή στα βραβεία, με αρκετές υποψηφιότητες σε κατηγορίες όπως, οικονομική ανάπτυξη, απασχόληση, παιδεία, αστικός σχεδιασμός, καθαριότητα, υποδομές, ηλεκτρονική διακυβέρνηση, βιώσιμη κινητικότητα, μεταφορές, ενέργεια, περιβάλλον, πολιτική προστασία κ.ά.  παρουσιάζοντας τα έργα που πραγματοποίησαν για το σύνολο της τετραετίας 2019-2023.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στη σύνθεση της κριτικής επιτροπής, όπου με πρόεδρο την κα Αλεξάνδρα Ρογκάκου, Αναπληρώτρια Διοικήτρια Εθνικής Αρχής Διαφάνεια, κλήθηκαν να επιτελέσουν ένα πολύ δύσκολο έργο, λαμβάνοντας υπόψη το επίπεδο των υποψηφιοτήτων ανάμεσα στις οποίες είχαν να επιλέξουν.

Στην Κριτική Επιτροπή των βραβείων συμμετέχουν άνθρωποι με πολύχρονη εμπειρία αλλά και βαθιά γνώση του αντικειμένου των υποψηφιοτήτων, από τον Ακαδημαϊκό, Επιχειρηματικό και Πολιτικό χώρο, καθώς και από τον Ιδιωτικό τομέα.

Στο τέλος της βραδιάς, θα απονεμηθούν ιδιαίτερες διακρίσεις σε τέσσερις κατηγορίες βραβείων:

Ειδική Κατηγορία

Ο Δήμαρχος της Ελλάδας

Ο Περιφερειάρχης της Ελλάδας

Μεγάλη Κατηγορία

Ο Δήμος της Ελλάδας

Η Περιφέρεια της Ελλάδας

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους η Υπουργός Εσωτερικών, κα Νίκη Κεραμέως, ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης και αξιότιμοι Υπουργοί, Υφυπουργοί και Γενικοί Γραμματείς της Κυβέρνησης.

Την εκδήλωση της απονομής των βραβείων θα παρουσιάσει η γνωστή δημοσιογράφος Εύη Φραγκάκη.

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Δέλτα: Συνάντηση Δημάρχου με εκπροσώπους φιλοζωικών οργανώσεων

@dmin

Τελευταία στιγμή Χριστούγεννα στον Δήμο Λαγκαδά

Σεληνιακή Μήλος το ηφαιστειακό ελληνικό νησί

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα