Επικαιρότητα

ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε Ιβάν Σαββίδη: «Χρόνια πολλά ευχαριστούμε για την τεράστια προσφορά»

Με αφορμή τα 62α γενέθλια του Ιβάν Σαββίδη, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχήθηκε υγεία, ευτυχία και υπερηφάνεια στον πρόεδρο για την ομάδα.

Γενέθλια έχει σήμερα ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης και η ΠΑΕ έστειλε μήνυμα μέσα της ιστοσελίδας της στον εορτάζοντα.

Η οικογένεια του «δικεφάλου» έστειλε ευχές κι ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον πρόεδρο για την συνεισφορά του στην ασπρόμαυρη οικογένεια.

«Χρόνια πολλά Πρόεδρε. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται στον Πρόεδρο Ιβάν Σαββίδη χρόνια πολλά για τα γενέθλιά του» αναφέρει το μήνυμα και συνεχίζει: «Σας ευχόμαστε υγεία, ευτυχία και γαλήνη για να απολαμβάνετε τα επιτεύγματά σας, δύναμη, υπομονή και επιμονή για να επιτυγχάνετε νέα!

Σας ευχαριστούμε για την τεράστια προσφορά σας στον Σύλλογο και ελπίζουμε να έρθουν σύντομα νέες μεγάλες επιτυχίες που θα ενισχύσουν την υπερηφάνειά σας! Χρόνια Πολλά!»

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εκπρόσωπος ΕΛ.ΑΣ: Το όριο με τα 2 χιλιόμετρα δεν ισχύει μέσα στον δήμο

@dmin

Ηλιέλαιο: Κι όμως υπάρχει λύση…

@dmin

Covid-19: Νέα κρούσματα σε σχολεία Θεσσαλονίκης

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα