Δήμοι

Παραιτήθηκε Αντιδήμαρχος του δήμου Λαγκαδά

Στην αντικατάσταση του παραιτηθέντος αντιδημάρχου, Γιώργου Προκοπίδη, προχώρησε ο δήμαρχος Λαγκαδά, Ιωάννης Ταχματζίδης.

Νέος αντιδήμαρχος ορίστηκε ο κ. Νικόλαος Αναστασιάδης, με θητεία από τις 12-09-2019, έως και την 01-09-2020.

Ο κ. Ταχματζίδης μεταβιβάζει στο νέο αντιδήμαρχο την αρμοδιότητα για την ευθύνη και εποπτεία σε όλα τα θέματα του Πολιτισμού, όπως αυτά περιγράφονται στο άρθρο 14 του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου, και την εξουσιοδότηση υπογραφής των εγγράφων που σχετίζονται με την λειτουργία των ανωτέρω υπηρεσιών.

Με την ίδια απόφαση, ο δήμαρχος Λαγκαδά μεταβιβάζει στον αντιδήμαρχο κ. Χαράλαμπο Αϊβαζίδη, την αρμοδιότητα σχετικά με την ευθύνη και την εποπτεία σε όλα τα θέματα του Αυτοτελούς Τμήματος Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής του Δήμου, όπως αυτά περιγράφονται στο άρθρο 11 του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου, καθώς και την εξουσιοδότηση υπογραφής των εγγράφων, που σχετίζονται με τη λειτουργία των ανωτέρω υπηρεσιών.

Η παραίτηση του κ. Προκοπίδη οφείλεται -σύμφωνα και με την επιστολή παραίτησής του προς τον δήμαρχο Λαγκαδά- σε “έκτακτους λόγους οι οποίοι ανέκυψαν μετά τον ορισμό μου ως αντιδημάρχου”.

Στην ίδια επιστολή, ο κ. Προκοπίδης ξεκαθαρίζει στον δήμαρχο πως “είναι αυτονόητο και δεδομένο ότι θα συνεχίσω να εκτελώ τα καθήκοντά μου ως δημοτικός σύμβουλος -μέλος της παράταξής μας και θα είμαι στη διάθεσή σας όταν και όποτε απαιτηθεί, ειδικότερα όταν ξεπεραστούν οι απρόσμενοι έκτακτοι προσωπικοί λόγοι”.

Ο δήμαρχος Λαγκαδά, κ. Ταχματζίδης, όρισε, επίσης, τον κ. Κωνσταντίνο Μπίζπο ως εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο για θέματα της Δημοτικής Ενότητας Ασσήρου και τον κ. Πέτρο Δοϊρανλή ως εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο για θέματα της Δημοτικής Ενότητας Σοχού.

lagadas.net

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δεν τίθεται ζήτημα άρνησης της δημοτικής αρχής να συστήσει πάγια προκαταβολή στις κοινότητες

admin

Δήμος Παύλου Μελά: Εγγραφές στα τμήματα εκπαιδευτικής Ρομποτικής της ΔΗ.Κ.Ε «ΙΡΙΣ»

@dmin

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Ξεκινά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων ΜΜΑ για πρώτη φορά στην Ελλάδα

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα