ota24.gr
ΥγείαΧρηματοδότηση

Περιφέρεια ΑΜΘ: Χρηματοδότηση 200.000 ευρώ για Γραφείο Υποστηριζόμενης Απασχόλησης από τον ΚοιΣΠΕ «Ναυτίλος»

Νέα δομή υποστηριζόμενης απασχόλησης για άτομα με ψυχοκοινωνικά προβλήματα στην ΑΜΘ

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χριστόδουλου Τοψίδη, εντάχθηκε στο Πρόγραμμα «Ανατολική Μακεδονία και Θράκη 2021-2027» η λειτουργία του Εξειδικευμένου Γραφείου Υποστηριζόμενης Απασχόλησης (ΕΓΥΑ) από τον ΚοιΣΠΕ «Ναυτίλος». Το έργο, με προϋπολογισμό 199.999,80 ευρώ, συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και στοχεύει στην επαγγελματική ένταξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Η νέα αυτή δομή θα καλύπτει τις περιοχές της Ροδόπης και του Έβρου, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε άτομα με σοβαρά ψυχοκοινωνικά προβλήματα και Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος (ΔΑΦ). Το γραφείο θα προσφέρει εξατομικευμένη αξιολόγηση, προετοιμασία και συνεχή υποστήριξη στους ωφελούμενους, ενώ παράλληλα θα καθοδηγεί και τους εργοδότες για τη διασφάλιση μιας ομαλής και βιώσιμης εργασιακής ενσωμάτωσης βάσει διεθνών προτύπων.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Όλοι μαζί μια γροθιά για την 15χρονη από την Κρήτη

Virus

Άμεσα στους δήμους 2,5 δισ. για έργα ανασυγκρότησης

dimis

Σύσκεψη στο υπουργείο Υγείας μετά τα κρούσματα Κοροναϊού στην Ιταλία

dimis

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα