Περιφέρειες

Περιφέρεια Κιλκίς: Μαθητές έψαλαν παραδοσιακά κάλαντα στον Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη

Με άρωμα Χριστουγέννων “γέμισε” σήμερα το Διοικητήριο, όταν μαθητές από το Γυμνάσιο Πολυκάστρου και το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο (ΕΝΕΕΓΥΛ) Κιλκίς έψαλαν παραδοσιακά κάλαντα στον Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε τους καθηγητές, τους μαθητές και τις μαθήτριες και τους ευχήθηκε ευημερία, πρόοδο, εκπλήρωση στόχων και ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό 2024.

Τα παιδιά δώρισαν στον Αντιπεριφερειάρχη δύο χειροποίητες χριστουγεννιάτικες κατασκευές με ευχές για υγεία και αγάπη.

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Νέος ψηφιακός εξοπλισμός από τη Διεύθυνση Μεταφορών & Επικοινωνιών της Π.Ε. Κιλκίς στις εξετάσεις των υποψηφίων οδηγών

dimis

Χρηματοδοτήσεις άνω των 4 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας στην ΑΜΘ

Α

Νέα κρατική αρωγή 1,5 εκατ. ευρώ για τη Ζάκυνθο

Α

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα