Δελτία Τύπου

ΠΚΜ: Εργασίες συντήρησης στην Δυτική εσωτερική Περιφερειακή Οδό

Εργασίες συντήρησης στη δυτική εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, την Παρασκευή 7 Απριλίου 2023.

Θα πραγματοποιηθούν εργασίες επισκευής σχαρών απορροής ομβρίων υδάτων στη δυτική εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στην υπογειοποίηση της Ευκαρπίας, στην κατεύθυνση προς δυτικά, με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας αρχικά και στη συνέχεια με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 7 Απριλίου 2023κατά τις ώρες 10.00- 14.00 και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Λαγκαδά: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο δήμος για έξι μήνες

@dmin

Γ.Ε.Δ Θεσσαλίας: Ανακοίνωση διακοπής και ρυθμίσεις κυκλοφορίας στο οδικό δίκτυο της ΠΕ Θεσσαλίας

@dmin

Δ. Κούβελας: Η κυβέρνηση της Ν.Δ. οραματίζεται τους νέους

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα