ΟΤΑΠεριφέρειες

ΠΚΜ: Κοπή χόρτων και αποψίλωση δέντρων στην επαρχιακή οδό Λαγκαδά – Ρεντίνας (Ευαγγελισμό – Προφήτη – Βαγιοχώρι)

Εργασίες συντήρησης στην 15η Επαρχιακή Οδό Λαγκαδά-Ρεντίνας πραγματοποιούνται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα οι εργασίες αφορούν στον καθαρισμό του ερείσματος (κοπή χόρτων-αποψίλωση δένδρων) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και σε τρία σημεία της Οδού: στο ύψος του οικισμού Ευαγγελισμού, στον κόμβο Προφήτη και στη διασταύρωση Βαγιοχωρίου.

Οι εργασίες ξεκίνησαν σήμερα, Δευτέρα 7 Αυγούστου και θα συνεχιστούν έως και την Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023 και εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν. Η ώρα έναρξης των εργασιών είναι 7.30 π.μ.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Λητής και το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Θερμαϊκού: «Ημέρες Θάλασσας» με αφορμή την «Ευρωπαϊκή Ημέρα για τη Θάλασσα»

@dmin

ΚΕΔΕ: Την Δευτέρα ξεκινάει στον Βόλο το ετήσιο συνέδριο της

@dmin

Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Συνεχίζονται οι αιτήσεις για τα 1.000 ευρώ

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα