Δελτία Τύπου

Σπιράλ: Έκκληση για έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα την Ανακύκλωση στην Πάτρα

Να ληφθούν άμεσα αποφάσεις που θα ανατρέψουν την έκρυθμη κατάσταση.

Η ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων για το τέλος της Ανακύκλωσης στην Πάτρα είναι σοκαριστική. Το σπιράλ είχε προειδοποιήσει έγκαιρα για αυτή την εφιαλτική προοπτική. Δεν πιστεύαμε πως θα γινόμασταν μάντεις κακών για την πόλη. Κι όμως το κακό σενάριο δεν αποφεύχθηκε.

Δεν είναι ώρα καταλογισμού ευθυνών. Είναι επιτακτική η ανάγκη να γίνουν τα σωστά βήματα για να αποσοβηθεί ο κίνδυνος που προκύπτει από αυτή την εξέλιξη. Η διαχείριση των απορριμμάτων είναι από τα σημαντικότερα ζητήματα που πρέπει η Πάτρα να αντιμετωπίσει. Η δρομολόγηση των διαδικασιών λειτουργίας του νέου εργοστασίου δε λύνει το πρόβλημα. Και τώρα έρχεται και το σταμάτημα της Ανακύκλωσης, αντί της εντελώς αντίθετης αναγκαιότητας για επιτάχυνση του ρυθμού αύξησης.

Το σπιράλ ζητά από τη Δημοτική Αρχή να συγκαλέσει έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για το θέμα. Άμεσα, μονοθεματικό, κρίσιμο. Για να ενημερωθούν υπεύθυνα οι παρατάξεις (και μέσω αυτών οι δημότες) και για να ληφθούν αποφάσεις με άμεση εφαρμογή που θα ανατρέπουν την έκρυθμη κατάσταση που δημιουργείται στην πόλη.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΠΟΕ-ΟΤΑ: “Απεργία – αποχή σε Ληξιαρχεία/Δημοτολόγια

@dmin

Δημήτρης Βαρτζόπουλος « Σίγουρη η επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία»

Ioannis Terzakis

Δ. Κούβελας: «Άμεση προτεραιότητα η αξιοποίηση των πρώην στρατοπέδων στον Δήμο Παύλου Μελά»

admin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα