Δήμοι

Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Νοτίου Αιγαίου 2021-2027

Συνεδρίασε στην Λέρο η Επιτροπή Παρακολούθησης του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Νοτίου Αιγαίου 2021-2027, για την αποτίμηση,τον σχεδιασμό και τον συντονισμό ενός προγράμματος με τεράστια αξία.

Όπως αναφέρει στα social media, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος

«Τα χρηματοδοτικά εργαλεία του ΕΣΠΑ είναι κοινωνικές δράσεις, έργα υποδομής, στήριξη της τοπικής οικονομίας, νέες δυνατότητες για τις επιχειρήσεις, καλύτερες υπηρεσίες για τους πολίτες, παρεμβάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα την αναπτυξιακή προοπτική των νησιών μας». Το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα, είναι ένα από τα βασικά μέσα για την μετατροπή των δυνατοτήτων των νησιών σε πραγματικές ευκαιρίες συνοχής και προόδου.

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Δημοπρατείται η ανάπλαση της οδού Καραολή και Δημητρίου

@dmin

Δήμος Ωραιοκάστρου: Ανακοίνωση προς τους επιχειρηματίες σχετικά με τα δημοτικά τέλη ακινήτων εντός της ΒΙ.ΠΕ.

@dmin

Δήμος Ωραιοκάστρου: Σειρά δημιουργικών δράσεων στη Δημοτική Βιβλιοθήκη με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα