ota24.gr
Επικαιρότητα

Θεσσαλονίκη: Νέα δικογραφία για ναρκωτικά σε βάρος κατηγορούμενου για τη δολοφονία στα Κύμινα

Νέα δικογραφία σχηματίστηκε για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, σε βάρος ενός από τους δύο κατηγορούμενους για την υπόθεση δολοφονίας 54χρονου στα Κύμινα Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος είχε στην κατοχή του και διακινούσε ναρκωτικές ουσίες  στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Το πρωί της Πέμπτης (21/5) πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση σε σπίτι όπου διέμενε, καθώς και σε περιστερώνα στον εξωτερικό χώρο, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 70 γραμμάρια ηρωίνης σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, όπως επίσης 2,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 166 ναρκωτικά χάπια.

Ο κατηγορούμενος είναι ήδη προσωρινά κρατούμενος για την υπόθεση της ανθρωποκτονίας και, σύμφωνα με τις Αρχές, έχει απασχολήσει και στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα. Τα ευρήματα που κατασχέθηκαν, θα σταλούν για εργαστηριακή εξέταση, ενώ η δικογραφία θα υποβληθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τελευταία σχολική μέρα για τα Λύκεια της χώρας

Ch

Χαρδαλιάς: Απαγόρευση κυκλοφορίας 21:00 – 05:00 σε όλη τη χώρα από την Παρασκευή

Virus

Υπ. Παιδείας: Κλειστά από Δευτέρα όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Virus

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα