Βιογραφικό Δημάρχου Αχαρνών Σπύρου Βρεττού

@dmin

 

Ο Σπύρος Βρεττός, του Γιάννη και της Αικατερίνης Βρεττού, το γένος Κατάρα, γεννήθηκε στις 18 Ιουνίου 1976 στις Αχαρνές.

Ολοκλήρωσε τις σπουδές του με επιτυχία στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ ταυτόχρονα αποφοίτησε από την σχολή Constantinou Computer Studies ως προγραμματιστής Η/Υ.

Από το 2000 έως το 2012 εργάσθηκε ως Καθηγητής Φυσικής και Πληροφορικής σε Φροντιστήρια των Αχαρνών, Θρακομακεδόνων, Ιλίου και Πετρουπόλεως, ενώ το 2013 ιδρύει το φροντιστήριο «ΑΛΜΑ».

Έθεσε για πρώτη φορά υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος στις Δημοτικές Εκλογές του 2010 με τον συνδυασμό «Για την πόλη μας» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Σωτήρη Ντούρο και ήλθε τρίτος με 721 σταυρούς.

Στη πρώτη δημαρχιακή διετία διετέλεσε Πρόεδρος της νεοσυσταθείσας Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευση.Τον Ιανουάριο του 2013 ορίζεται Αντιδήμαρχος Οικονομικών όπου παρέμεινε για δέκα μήνες.

Πέντε μήνες πριν τις Δημοτικές εκλογές του 2014 ιδρύει την Δημοτική παράταξη ΑχαρΝέων Ελπίδα και ως επικεφαλής της συμμετέχει στις εκλογές ως υποψήφιος Δήμαρχος και καταλαμβάνει την Τρίτη Θέση με ποσοστό 10,97%.

Έκτοτε διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αχαρνών, μέχρι το 2019.

Είναι παντρεμένος με την Μαρία Τελωνιάτη και έχουν δύο παιδιά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα