Βιογραφικό Δημάρχου Αγαθονησίου: Ευάγγελου Κωνσταντίνου Κόττορου

admin

Ο Δήμαρχος Αγαθονησίου Ευάγγελος Κωνσταντίνου Κόττορος γεννήθηκε στο Αγαθονήσι το έτος 1948.
Είναι πτυχιούχος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Ρόδου και του Παιδαγωγικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Υπηρέτησε στη δημόσια Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση επί τριάντα έξι χρόνια και συνταξιοδοτήθηκε το έτος 2007.

Παράλληλα με τα εκπαιδευτικά του καθήκοντα, σε όσα μέρη υπηρέτησε, πρόσφερε τις υπηρεσίες του εθελοντικά σε διάφορους τομείς: στον πολιτισμό, στην Εκκλησία, στο συνδικαλισμό, σε συνεταιρισμούς.

Στο Αγαθονήσι ως γραμματέας της Κοινότητας και ανταποκριτής του Ο.Γ.Α. Ιδρυτικό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΥΕΤΟΥΣΑ» και Πρόεδρος του επί δύο διετίες. Γραμματέας και διαχειριστής του Αγροτικού Συνεταιρισμού για πολλά χρόνια.

Συνδικαλιστής και για πολλά χρόνια μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου (Γραμματέας – Ταμίας) του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου. Μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Παιδείας Σάμου και Δημοτικών Επιτροπών Παιδείας. Μέλος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου (Π. Υ.Σ.Π.Ε.) Νομού Σάμου.

Με τη μακροχρόνια ενασχόληση του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ( Γραμματέας Κοινότητας, Κοινοτικός Σύμβουλος, Πρόεδρος Κοινότητας) γνωρίζει καλά και αγωνίζεται για τα θέματα και προβλήματα των νησιωτικών Δήμων.

Είναι παντρεμένος με την Όλγα Μαρκάκη και έχει τρία παιδιά: τον Κωνσταντίνο, τον Θεολόγο και την Αναστασία.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα