Βιογραφικό Δημάρχου Δήμου Αγίου Βασιλείου: Γιάννη Ταταράκη

admin

Ο Γιάννης Ταταράκης γεννήθηκε το 1964 στο Σπήλι.

Είναι γιός του Κωσταντίνου και της Αικατερίνης Ταταράκη. Ζει στο Ρέθυμνο και είναι παντρεμένος με την Πολιτικό Μηχανικό Πόπη Τζανακάκη, με την οποία έχει αποκτήσει ένα γιο.

Σπουδές – Εργασία
Αποφοίτησε από την Ανωτάτη Γεωπονική Σχολή Αθηνών το 1991.
Μετά τις σπουδές του εργάστηκε ως ερευνητής στην εφαρμογή προγραμμάτων ανασύστασης της καλλιέργειας της ελιάς και στη δακοκτονία.
Εργάστηκε ακόμα ως εκτιμητής του Ο.Γ.Α. και ως μελετητής γεωπόνος.
Είναι μέλος του επιστημονικού προσωπικού της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ρεθύμνου.

Συνδικαλιστική και κοινωνική δράση

Έχει αναπτύξει πλούσια συνδικαλιστική και κοινωνική δράση ως ιδρυτικό στέλεχος του Συλλόγου Επιστημόνων της πρώην επαρχίας Αγίου Βασιλείου, Αντιπρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Σπηλίου (1996-1998) και Αντιπρόεδρος του Γεωπονικού Συλλόγου Ρεθύμνου (1993-1996).

‘Μια ζωή’ στα κοινά του Ρεθύμνου

Στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας από τα νεαρά του χρόνια διετέλεσε Αντιπρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ρεθύμνου από το 1993 ως το 2003.
Παράλληλα έχει ενεργή και πετυχημένη συμμετοχή στα κοινά.
Υπήρξε Νομαρχιακός Σύμβουλος Ρεθύμνου από το 1998 ως το 2002, Δήμαρχος Λάμπης από το 2003 ως το 2010 και σήμερα είναι επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Βασιλείου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα