Βιογραφικό Δημάρχου Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας: Γιώργου Αποστολάκη

admin

Ο Γιώργος Αποστολάκης γεννήθηκε το 1960 στη Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανίας από τον Νικόλαο και την Παρθενία Αποστολάκη. Είναι παντρεμένος με την Μαρια Τζεφριού -δικηγόρο- με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

ΣΠΟΥΔΕΣ

Αποφοίτησε από το Ενιαίο Λύκειο Πατησίων στην Αθήνα. Από το 1985 έως σήμερα εργάζεται στο υπουργείο Οικονομικών. Ειδικότερα, το 1985 και 1986 υπηρέτησε στην Α’ Πειραιά. Από το 1986 έως 1991 στην ΥΠΕΔΑ Αθηνών (ΣΔΟΕ). Από το 1991 έως σήμερα στη ΔΟΥ Βόνιτσας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Το 1998 εκλέχθηκε πρώτος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Ανακτορίου Ν. Αιτωλ/νίας.

Το 2002 εκλέχθηκε για πρώτη φορά Δήμαρχος του Δήμου Ανακτορίου με τον συνδυασμό «Νέο Ξεκίνημα» και το 2006 επανεκλέχθηκε Δήμαρχος με τον συνδυασμό «Πάλι μαζί». Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, εκλέχθηκε Δήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας.

Διετέλεσε μέλος του Φορέα Διαχείρισης Αμβρακικού και της ΤΕΔΚ Αιτωλ/νιας. Επίσης, ήταν μέλος και διευθύνων σύμβουλος του συμβουλίου της ΑΝΑΙΤ Α.Ε. και μέλος του συμβουλίου της ΕΤΑΝΑΜ.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα