Βιογραφικό Δημάρχου Δήμου Αλμωπίας: Μπάτση Χρήστου

admin

Γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1978 από αγρότες γονείς στην ακριτική κοινότητα Προμάχων Αλμωπίας. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Αριδαίας και αμέσως ανέλαβε τα κτήματα του πατέρα του, ενώ ταυτόχρονα εργάστηκε στο πλάι του ως υλοτόμος.

Τα πρώτα του βήματα ως ελεύθερος επαγγελματίας ήταν η συνεργασία του σε καταστήματα μαζικής εστίασης στο χωριό των Προμάχων.

Από το 2018 επέκτεινε τις επαγγελματικές του δραστηριότητες εκτός της περιοχής, δημιουργώντας την εταιρεία The Tea Makers με έδρα τη Σαντορίνη.

Η λαογραφία όπως αυτή εκφράζεται μέσα από την τοπική παράδοση, τον έλκει από πολύ μικρή ηλικία. Έτσι, εντάχθηκε στο Μορφωτικό Χορευτικό Σύλλογο Προμάχων, στον οποίο και συμμετέχει 30 ολόκληρα χρόνια από τα οποία τα 8 τελευταία, υπηρέτησε ως πρόεδρος.

Το 2010 για πρώτη φορά αποφάσισε να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, χωρίς όμως να εκλεγεί. Επανέλαβε την προσπάθεια του το 2014 και είχε την τιμή να εκλεγεί πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος στην Δημοτική Ενότητα της Αριδαίας.

Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας στο Δήμο Αλμωπίας για 2,5 χρόνια .Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Τζιβάνη και έχουνε τρία παιδιά, δύο αγόρια εννέα και δώδεκα  χρονών και ένα νεογέννητο κοριτσάκι.

Την 1η Σεπτεμβρίου 2019, ανέλαβε καθήκοντα ως Δήμαρχος Αλμωπίας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα