Βιογραφικό Δημάρχου Δήμου Αμαρίου: Παντελή Μουρτζανού

admin

Ο  Παντελής   Μουρτζανός  γεννήθηκε  το 1963  στο Φουρφουρά, γιος του Φίλιππα Μουρτζανού και της Γαρυφαλιάς  Διαμαντάκη.
Είναι παντρεμένος με την Ελένη Λιοδάκη από τον Μέρωνα και έχουν τέσσερα παιδιά.

Με πολυετή και εξαιρετική σταδιοδρομία στην Ελληνική Αστυνομία. Υπηρέτησε ως Διοικητής σε νευραλγικές θέσεις του Σώματος, όπου με  τις ικανότητες του, το υψηλό αίσθημα ευθύνης που τον διακρίνει και την εργατικότητα του, αναδείχθηκε  στις ανώτατες βαθμίδες της Ηγεσίας.

Το 2014, μετά από  φιλικές παραινέσεις  συνδημοτών του, την αγάπη για τον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε και την ανάγκη να ξεκινήσει η Αναπτυξιακή πορεία της περιοχής, διέκοψε την επαγγελματική του ανέλιξη και αφοσιώθηκε ολοκληρωτικά  στα κοινά της Περιοχής, ιδρύοντας τον Συνδυασμό «Αμάρι – Νέα Πορεία».

Από το Μάρτιο του 2015 ως Δήμαρχος Αμαρίου, εφαρμόζοντας καινοτόμες ιδέες και συνεργασίες, συγχρόνως με μεθοδική δουλειά, οργάνωση των υπηρεσιών και με συνεχείς διεκδικήσεις έχει συμβάλει στην ουσιαστική αναβάθμιση του Δήμου, σε όλα τα επίπεδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα