Βιογραφικό Δημάρχου Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων: Εμμανουήλ Κοκοσάλης

admin

Ο Μανώλης Κοκοσάλης γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης και κατάγεται απ’ το Μεταξοχώρι. Είναι παντρεμένος με τη Χριστίνα Σφουγκάρη με την οποία έχουν αποκτήσει δυο παιδιά.

ΣΠΟΥΔΕΣ

Το Περιβάλλον κι ο Σχεδιασμός έργων υποδομής ήταν το αντικείμενο των μεταπτυχιακών του σπουδών κι στη συνέχεια σπούδασε στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών.

ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ

Ως επαγγελματίας έγινε γνωστός απ’ την εργασία του ως επιβλέπων Μηχανικός σε Τεχνική Εταιρεία για κατασκευή Υδραυλικών έργων – Οδοποιίας, ως Προϊστάμενος του Τεχνικού Τμήματος της Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Ν. Καζαντζάκη, ως υπάλληλος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Τυμπακίου και ως μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ/ΤΑΚ, τη διετία 2004 – 2005.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Ξεκίνησε την πορεία του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, το 2006, ως νομαρχιακός σύμβουλος Ηρακλείου. Από το 2005 έως το 2009, στη θέση του Αντινομάρχη διαχειρίστηκε πλήθος ζητημάτων του νομού.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα