Βιογραφικό Δημάρχου Δήμου Αρριανών: Αμέτ Ριτβάν

admin

Ο Αμέτ Ριτβάν είναι πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα.

Έχει από το παρελθόν έντονη πολιτική δράση στην τοπική αυτοδιοίκηση. Έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος στον Καποδιστριακό Δήμου Αρριανών, όταν συμμετείχε στον νικηφόρο συνδυασμό «Δημοκρατική Δύναμη» με επικεφαλής τον Μεμέτ Χαλήτ.

Μέτρησε τη δύναμή του για πρώτη φορά ως επικεφαλής συνδυασμού στις εκλογές του 2014, έχοντας όμως στο πλευρό του τον έμπειρο πρώην δήμαρχο Αρριανών Μεμέτ Χαλήτ.

Κατάφερε να ξεχωρίσει, αφού διέψευσε κάθε πρόβλεψη που τον ήθελε τρίτο και εισήλθε στο δεύτερο γύρο των εκλογών, κλείνοντας πρώτος την κούρσα της Κυριακής 18 Μαΐου, με ποσοστό 30,81%. Στο β’ γύρο των εκλογών, βγήκε πρώτος ανάμεσα σε δύο δημάρχους και έναν επικεφαλής αντιπολιτευτικού συνδυασμού.

Ο Αμέτ Ριτβάν, επικεφαλής του συνδυασμού «Δημοκρατική Δύναμη», στον οποίο συμμετείχαν νέα άτομα σε ηλικία, μόρφωση και σπουδές, εκλέχθηκε δήμαρχος το 2014 και 2019

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα