Βιογραφικό Δημάρχου Δήμου Δάφνης – Υμηττού: Αναστάσιου Μπινίσκου

admin

Γεννήθηκε τον Ιούλιο του 1982 στη Δάφνη Αττικής, όπου έζησε τα πρώτα 34 χρόνια της ζωής του. Από το 2016 ζει στον Υμηττό. Είναι νυμφευμένος και έχει μία κόρη και έναν γιο.

Προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια (11 αδέλφια) και από πολύ μικρή ηλικία εργαζόταν στις οικογενειακές επιχειρήσεις παράλληλα με τις σπουδές του.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής του Α.Τ.Ε.Ι. Πειραιά, άριστος γνώστης της αγγλικής γλώσσας και κάτοχος επαγγελματικής ταυτότητας Λογιστή-Φοροτεχνικού Α’ Τάξης. Από τον Σεπτέμβριο του 2008 διατηρεί δική του Λογιστική – Φοροτεχνική Εταιρεία, ενώ από τον Μάιο του 2013 έχει αναπτύξει επιτυχημένη επιχειρηματική δραστηριότητα ως συνιδιοκτήτης καταστημάτων μαζικής εστίασης στον Υμηττό.

Είναι μέλος του Λογιστικού Συλλόγου Αθηνών από το 2006, του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος από το 2006 και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών από το 2008.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα