Βιογραφικό Δημάρχου Δήμου Εμμανουήλ Παππά: Δημήτρη Νότα

admin

Ο Δημήτρης Νότας γεννήθηκε το 1969, στη Τοπική Κοινότητα Νεοχωρίου του Δήμου Εμμανουήλ Παππά. Είναι γόνος αγροτικής οικογένειας, παιδί της Κασσάνδρας και του Περικλή Νότα. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Κόγλατζη, τραπεζικό υπάλληλο και έχει δυο κόρες.

ΣΠΟΥΔΕΣ

Πτυχιούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός αξιοποίησε επαρκώς τις γνώσεις του και εργάστηκε από πολύ μικρός, συμπληρώνοντας τα τελευταία 18 χρόνια ένα πλούσιο επαγγελματικό βιογραφικό από μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες, με τις οποίες συνεργάστηκε σε όλη την Ελλάδα.

Διακρίθηκε για τις γνώσεις και την αποτελεσματικότητά του, σε μεγάλα έργα που ανέλαβε στο εξωτερικό (Αρμενία και Συρία).

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Ασχολήθηκε για πρώτη φορά με την πολιτική και την τοπική αυτοδιοίκηση το 2002, οπότε και εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος στον τότε καποδιστριακό δήμο Στρυμόνα.

Το 2010, εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος του νυν διευρυμένου καλλικρατικού δήμου Εμμανουήλ Παππά.

Είναι ενεργό μέλος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και του νεοσύστατου Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟ.Δ.Σ.Α.) Κεντρικής Μακεδονίας.

Στις δημοτικές εκλογές του 2014, εκλέχθηκε Δήμαρχος Εμμανουήλ Παππά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα