Βιογραφικό Δημάρχου Δήμου Ερέτριας: Ιωάννη Δημητρόπουλου

admin
Ο Ιωάννης Δημητρόπουλος γεννήθηκε το 1952 στο Κούβελα Μεσσηνίας. Εισήχθη στη Σχολή Ευελπίδων το 1971 και το 1975 αποφοίτησε ως ανθυπολοχαγός Τεθωρακισμένων (ΤΘ) .
Αποφοίτησε από όλα τα σχολεία των ΤΘ, το σχολείο Διαβιβάσεων, την Ανωτάτη Σχολή Πολέμου, τη Σχολή Εθνικής Αμύνης και το Μαθηματικό τμήμα του ΑΠΘ.
Διοίκησε Υπομονάδες και Μονάδες ΤΘ, το 95 Σύνταγμα Υποστηρίξεως, την ΧΧV ΤΘ Ταξιαρχία, την XX ΤΘ Μεραρχία και την 95 ΑΔΤΕ(Μεραρχία Ρόδου).
Διετέλεσε εκπαιδευτής επί σειρά ετών στις σχολές ΤΘ και ΠΖ, διευθυντής σπουδών στη Διακλαδική Σχολή Εθνικής Αμύνης και διευθυντής σε διάφορες επιτελικές θέσεις. Προήθχη κατ΄εκλογήν σε όλους τους βαθμούς και αποστρατεύτηκε το 2010 ως αντιστράτηγος. Ξένες γλώσσες: Αγγλικά.
Είναι παντρεμένος με την Αναστασία Καντάρη και έχει δύο γιούς, τον Φώτη αξιωματικό Tεθωρακισμένων και τον Γιώργο γιατρό( πλαστικό χειρουργό) στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Μόντρεαλ . Έ
χει δημοσιεύσει πληθώρα άρθρων κοινωνικού, οικονομικού, εθνικού και διεθνούς ενδιαφέροντος στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο. Είναι δημότης Ερέτριας και διαμένει μόνιμα στην Αμάρυνθο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα