Βιογραφικό Δημάρχου Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού:  Δημήτριου Γαλάνη

admin

Ο Δημήτριος Γαλάνης του Ιωάννου εξελέγη Δήμαρχος σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 605/2019 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών η οποία επικύρωσε τα αποτελέσματα των εκλογών που διεξήχθησαν αρχικά στις 26 Μαίου 2019 και επαναληπτικά στις 02/06/2019.

Ο κ. Γαλάνης κατοικεί στη Φιλοθέη, είναι έγγαμος και πατέρας 4 παιδιών. Ασχολείται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση από το 2011 ενώ ως Αντιδήμαρχος Διοίκησης, οργάνωσε με επιτυχία τη διοικητική συνένωση Φιλοθέης, Νέου Ψυχικού και  Παλαιού Ψυχικού σε έναν Δήμο. Σήμερα, έχει ξεκινήσει μια σπουδαία προσπάθεια αυτός ο Δήμος να γίνει ένα αληθινό Προάστιο Πρότυπο.

Σπουδές & Επαγγελματική Εμπειρία

Είναι πτυχιούχος Νομικής με μεταπτυχιακό στο Εμπορικό Δίκαιο από το πανεπιστήμιο Albert Ludwig Universitatea, του Freiburg Γερμανίας. Είναι δικηγόρος Αθηνών από το 1988 και κύριος εταίρος της « ΓΑΛΑΝΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ». Ασχολείται ενεργά με τη δικηγορία και έχει διατελέσει νομικός σύμβουλος σε πολλές ελληνικές επιχειρήσεις, συμβάλλοντας στο να αντιμετωπίσουν δύσκολες καταστάσεις και να αναπτυχθούν υγιώς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα