Βιογραφικό Δημάρχου Δήμου Ηράκλειας: Γιώργος Κουτσάκης

admin

Ο Γιώργος Κουτσάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Γεφυρούδι Σερρών. Οι γονείς του αγρότες, φρόντισαν να μεγαλώσουν τον ίδιο και την αδελφή του Σταματία καλλιεργώντας τους με κοινωνικές ευαισθησίες, ηθικές αρχές και αξίες.

Μετά την αποφοίτηση του από το Γυμνάσιο Ηράκλειας σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Κρατικού Πανεπιστημίου στο Μιλάνο της Ιταλίας όπου και πήρε το πτυχίο του. Εξειδικεύθηκε στη καρδιολογία στα Νοσοκομεία Σερρών, Αγιος Παύλος, ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης. Μετά το πέρας των σπουδών του εγκαθίσταται μόνιμα στην Ηράκλεια όπου εργάζεται επι σειρά ετών στο Κέντρο Υγείας Ηράκλειας.Υπήρξε γενικός γραμματέας του συλλόγου Αγροτικών Ιατρών Νομού Σερρών και παράλληλα αντιπρόσωπος του ίδιου συλλόγου στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Αγροτικών Ιατρών. Υπήρξε επίσης αναπληρωτής πρόεδρος του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Σερρών.

Εκτός από την συνδικαλιστική του δράση ανέπτυξε έντονη πολιτιστική δράση ως πρόεδρος επι σειρά ετών και μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ελπίδα» Γεφυρουδίου καθιερώνοντας σε ετήσια βάση τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις με τίτλο «ΓΕΦΥΡΟΥΔΙΑΝΑ»

Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Διεθνούς Οργάνωσης Λαογραφίας και ασχολείται μεταξύ των άλλων με τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων Ευρωπαϊκής εμβέλειας.

Υπήρξε πρόεδρος της κοινότητας Γεφυρουδίου για δυο τετραετίες, μέλος του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Σκοτούσας, νομαρχιακός σύμβουλος Σερρών υπηρετώντας στη θέση του αντιπροέδρου της Νομαρχιακής Επιτροπής Πολιτισμού γνωστής ως ΝΕΠΟΣ ενώ διετέλεσε πρόεδρος της Κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Ηράκλειας.Ο Γ. Κουτσάκης γνωρίζει τρείς ξένες γλώσσες, Αγγλικά Ιταλικά και Ισπανικά.Εχει τέσσερα παιδιά, από τον πρώτο του γάμο τον Θανάση καρδιολόγο, τον Κωστή, ηλεκτρονικό επιστήμονα και τους Αποστόλη και Βαγγέλη μαθητές από τον γάμο του με την Αναστασία Κουτουκίδου που εργάζεται ως φυσιοθεραπεύτρια στο Κέντρο Υγείας Ηράκλειας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα