Βιογραφικό Δημάρχου Δήμου Λαγκαδά: Ιωάννη Ταχματζίδη

admin

Ο Ιωάννης Ταχματζίδης κατάγεται από το χωριό Βασιλούδι του Δήμου Λαγκαδά. Είναι απόφοιτος της Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, γιατρός καρδιολόγος – διδάκτορας του ΑΠΘ.

Υπήρξε γενικός αρχίατρος της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ πριν από τις σπουδές του στην ιατρική σχολή διετέλεσε επί σειρά ετών Διοικητής σε διάφορες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ.

Υπηρέτησε στο Κεντρικό Ιατρείο της ΕΛ.ΑΣ στη Θεσσαλονίκη, υπήρξε επιστημονικός συνεργάτης στο Τμήμα Αθλητιατρικής του ΤΕΦΑΑ/ΑΠΘ και στο Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, καθηγητής στις σχολές της Αστυνομικής Ακαδημίας, ενώ μετεκπαιδεύτηκε στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.

Υπήρξε επί σειρά ετών γιατρός στις αθλητικές ομάδες της ΕΛ.ΑΣ., ιδρυτικό μέλος της Αερολέσχης Κατερίνης, μέλος του Συλλόγου Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης.

Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής στον Δήμο Λαγκαδά, Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, πρώτος σε σταυρούς Περιφερειακός Σύμβουλος στην Κεντρική Μακεδονία.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα