Βιογραφικό Δημάρχου Δήμου Νέας Ζίχνης: Παντελή Μπόζη

admin

Ο Δήμαρχος Νέας Ζίχνης Παντελής Μπόζης γεννήθηκε το 1962 στην Μεσορράχη Σερρών από αγροτική οικογένεια. Πατέρας του είναι ο Ευάγγελος Μπόζης και μητέρα του η Φωτεινή Μπόζη.
Έζησε τα παιδικά του χρόνια στην γενέτειρά του, Μεσορράχη.

Αποφοίτησε από το Λύκειο Νέας Ζίχνης. Είναι πτυχιούχος του τμήματος “Λογιστικής και Διοίκησης Επιχειρήσεων” του ΤΕΙ Σερρών.
Μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής του θητείας ξεκίνησε την επαγγελματική του δραστηριότητα ως υπάλληλος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Σερρών (ΕΑΣ). Διετέλεσε προϊστάμενος του υποκαταστήματος της Ε.Α.Σ. Νέας Ζίχνης επί σειρά ετών και μέχρι σήμερα κατέχει τη θέση Προϊστάμενου στο εκκοκκιστήριο Σκοτούσσας της Ένωσης Αγροτών Σερρών.
Ανέπτυξε έντονη πολιτιστική και κοινωνική δραστηριότητα.
Το ενδιαφέρον του για τα κοινά τον οδήγησε να ασχοληθεί από νεαρή ηλικία με τα τεκταινόμενα του Δήμου Νέας Ζίχνης.
Το 1999 εκλέγεται για πρώτη φορά Πρόεδρος της τοπική κοινότητας Μεσορράχης. Έκτοτε εκλέγεται αδιαλείπτως Δημοτικός Σύμβουλος. Στην πολύχρονη θητεία του διετέλεσε πρόεδρος Νομικών Προσώπων και μέλος επιτροπών, θέσεις που υπηρέτησε με εντιμότητα, σοβαρότητα και αυξημένο αίσθημα ευθύνης.
Στις Αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 εξελέγη Δήμαρχος του Δήμου Νέας Ζίχνης ως επικεφαλής του συνδυασμού “ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ”
Είναι παντρεμένος με την Αναστασία Εμμανουηλίδου, με την οποία έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, τον Βαγγέλη, ο οποίος είναι πτυχιούχος του τμήματος “Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών” του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και τον Δημήτρη, ο οποίος φοιτά στο τμήμα Μαθηματικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα