Βιογραφικό Δημάρχου Δήμου Περάματος: Γιάννη Λαγουδάκη

admin

Ο Γιάννης Λαγουδάκης (25 Αυγούστου 1960) είναι φωτογράφος και από την 1η Σεπτεμβρίου 2014 Δήμαρχος Περάματος. Η εκλογή του πραγματοποιήθηκε την 25η Μαΐου του 2014 με το συνδυασμό “Μαζί για την Ανατροπή”. Διετέλεσε για πολλά χρόνια Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Καλλιτεχνών Φωτογράφων Πειραιά και υπήρξε μέλος του Δ.Σ του συνδέσμου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων (ΠΟΦ).

Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε ενεργά με τον αθλητισμό, αρχικά ως αθλητής ποδοσφαιρικών ομάδων του Πειραιά και αργότερα στα διοικητικά, διατελώντας επί σειρά ετών μέλος του Δ.Σ και πρόεδρος του γυμναστικού συλλόγου Περάματος. Ακόμη, δραστηριοποιήθηκε στα κοινά, προσφέροντας από διαφορές θέσεις, ειδικά στους τομείς του πολιτισμού και της παιδείας ,όπως μέλος της διοίκησης του Πνευματικού κέντρου του Δ. Περάματος και μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Περάματος.

Ήταν εκλεγμένος συνοικιακός σύμβουλος στο 2ο συνοικιακό Συμβούλιο Περάματος (1987), υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την «ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ» ( 1994 και 1998), υποψήφιος Βουλευτής β’ Πειραιά με τον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ (1996-2000) και με το ΣΥΡΙΖΑ (2012), υποψήφιος Δήμαρχος Περάματος με την Δημοτική Κίνηση Πολιτών Περάματος «ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ» το 2006 και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Περάματος με την ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΑΜΑ το 2010.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα