Βιογραφικό Δημάρχου Δήμου Πόρου: Ιωάννη Δημητριάδη

admin

Ο Γιάννης Δημητριάδης είναι υποψήφιος διδάκτωρ του Παντείου Πανεπιστημίου στο αντικείμενο «Στρατηγική Ανάλυση και Ρητορική Τέχνη» και κάτοχος πτυχίου «Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών» και μεταπτυχιακού τίτλου «Διεθνών Σχέσεων και Στρατηγικών Σπουδών» του ίδιου Πανεπιστημίου, τον οποίο έλαβε με άριστα και υποτροφία από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών.

Το 2010 ήταν υποψήφιος δήμαρχος Πόρου και από το 2011 έως το 2014 επικεφαλής της παράταξης μείζονος μειοψηφίας του Δήμου. Από τον Σεπτέμβριο του 2014 μέχρι σήμερα είναι Δήμαρχος Πόρου, μετά την εκλογή του με ποσοστό 56% τον Μάιο του 2014 και την επανεκλογή του με ποσοστό 58% τον Μάιο του 2019.

Η ενασχόλησή του με τα κοινά συνοδεύεται από έντονη δραστηριοποίηση στην προστασία του περιβάλλοντος, καθώς από το 2007 έχει πρωτοστατήσει σε τοπικές και πανελλήνιες δράσεις όπως, η «Πρωτοβουλία για την Προστασία του Θαλάσσιου Περιβάλλοντος του Πόρου», ο Σύλλογος «Πρωτοβουλία – Πόρος», ο Σύλλογος «Πολιτών και Καταναλωτών Πόρου», η «Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή Φορέων Περιοχών που θίγονται από την Ανάπτυξη Υδατοκαλλιεργειών» και προσφάτως το «Δίκτυο Συνεργασίας για το Θαλάσσιο Περιβάλλον».

Έχει γεννηθεί το 1978, είναι παντρεμένος με την Έλσα Βρανά και έχει τρία παιδιά. Μένει στο Νεώριο Πόρου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα