Βιογραφικό Δημάρχου Δήμου Σουφλίου: Καλακίκου Παναγιώτη

admin

Αστυνομικός Διευθυντής ε.α. – Γεννήθηκε στη Σαμοθράκη, είναι δημότης Μικρού Δερείου όπου και δραστηριοποιείται από το έτος 1982. – Κατατάχτηκε στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, και αποφοίτησε από την σχολή Ενωμοταρχών το έτος 1981. – Το έτος 1991 αποφοίτησε από την σχολή Αξιωματικών. – Μετεκπαιδεύτηκε στην σχολή επιτελών στελεχών της ελληνικής αστυνομίας, από όπου αποφοίτησε με βαθμό άριστα. – Εκπαιδεύτηκε σε θέματα διοίκησης, αξιολόγησης, διαχείρισης και εκπαίδευσης προσωπικού, καθώς και στην πάταξη διαφθοράς στο δημόσιο τομέα. –

Για την ευρέως αναγνωρισμένη προσφορά του και την υπηρεσιακή του απόδοση, τιμήθηκε με επαίνους και εύφημες μνείες. –

Υπηρέτησε ως : ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ Α.Τ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ , ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ Α.Τ. ΚΗΠΩΝ, ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ.

Κατά την διάρκεια της υπηρεσιακής του πορείας, λειτούργησε πάντοτε με γνώμονα την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, γεγονός που έγινε αποδεκτό από όλες τις τοπικές κοινωνίες.

– Υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), καθώς και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομικών Υπάλληλων. Υπήρξε εκλεγμένος αντιπρόσωπος των Αστυνομικών Υπαλλήλων του Ν. Έβρου στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων. – Υπήρξε μέλος Διοικητικών Συμβουλίων διαφόρων πολιτιστικών συλλόγων του Ν. Έβρου. – Διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Εβριτών στην Αθήνα.

– Η αγάπη του για τα κοινά και η άμεση ενασχόληση του με την Τοπική αυτοδιοίκηση στο Δήμο Σουφλίου, μετά την αποχώρηση του από την υπηρεσία με αίτηση του, είχαν ως αποτέλεσμα να εκλεγεί πρώτος σε σταυρούς προτίμησης Δημοτικός Σύμβουλος , όπου υπήρξε Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου.

– Είναι παντρεμένος με την Δέσποινα Μπουρουτζίδου Δικηγόρο και έχουν μια κόρη φοιτήτρια Νομικής.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα