Βιογραφικό Δημάρχου Δήμου Βισαλτίας: Αθανάσιου Μασλαρινού

admin

Ο Αθανάσιος Μασλαρινός ζει και εργάζεται στις Σέρρες. Είναι γεννημένος στον Άγιο Δημήτριο και μεγάλωσε στο Σιτοχώρι Σερρών. Διδάσκει σε Κέντρο Ξένων Γλωσσών στην πόλη των Σερρών, αρθρογραφεί, και εκφωνεί δελτίο ειδήσεων σε περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς. Είναι απόφοιτος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Α.Π.Θ. με σπουδές στη Γαλλία.

Το 2014 εκλέχθηκε πρώτος σε ψήφους Περιφερειακός Σύμβουλος Σερρών με την παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα. Είναι μέλος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, Πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Όασις» (Αμισθί), Πρόεδρος στην Αναπτυξιακή Εταιρεία Σερρών (Αμισθί), ενώ συμμετέχει στο Δ.Σ. πολλών συλλόγων με κοινωνική, εκπαιδευτική, πολιτιστική και αθλητική δράση ως Πρόεδρος ή ως Μέλος. Έχει παρακολουθήσει πολλά εκπαιδευτικά προγράμματα, και μιλάει γαλλικά, αγγλικά, και ιταλικά.

Είναι παντρεμένος με την Γιάννα Μπουζαλά, φιλόλογο και έχουν ένα γιο, τον Παναγιώτη.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα