Βιογραφικό Δημάρχου Δήμου Ζίτσας: Μιχάλης Πλακιός

admin

Γεννήθηκε το 1968 στους Αναργύρους Γραμμενοχωρίων, όπου τελείωσε το Δημοτικό Σχολείο. Φοίτησε στο 3ο Γυμνάσιο και 3ο Λύκειο Ιωαννίνων ενώ παράλληλα ως αθλητής κωπηλασίας του Ν.Ο.Ι. και της Εθνικής Ελλάδας κατέκτησε πρώτες πανελλήνιες και βαλκανικές νίκες και παγκόσμιες διακρίσεις.
Αποφοίτησε από το ΤΕΦΑ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το 2002 ξεκίνησε να εργάζεται στο τμήμα Τουρισμού- Αθλητισμού της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ιωαννίνων και από την σύσταση της αιρετής Περιφέρειας εργάζεται στο Γραφείο Τύπου. Το 2006 εκλέχθηκε Νομαρχιακός Σύμβουλος με την παράταξη “Αειφόρος Ανάπτυξη”. Από 1/1/2010 διατέλεσε Αντινομάρχης Προγραμματισμού και Εκτέλεσης Έργων, Εκπόνησης Μελετών & Προμηθειών. Το 2011 εκλέχθηκε περιφερειακός σύμβουλος. Διετέλεσε εντεταλμένος σύμβουλος σε Ειδικά Αγροτικά θέματα, μέλος της Οικονομικής Επιτροπής, μέλος της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης, και μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου Έρευνας και Καινοτομίας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα