Βιογραφικό Δημάρχου Επιδαύρου Τάσου Χρόνη

admin

Γεννήθηκε το 1983, είναι παντρεμένος με την Ευγενία Κώτσιανη, εκπαιδευτικό από το Λυγουριό και έχουν ένα κοριτσάκι.

Μεγάλωσε σε μια οικογένεια που ασχολείται με τον τουρισμό και την καλλιέργεια ελιών, όπου και βοηθούσε σε όλες αυτές τις δραστηριότητες. Το 2001 μετά από τις  πανελλήνιες εξετάσεις πέτυχε την εισαγωγή του στην σχολή αστυφυλάκων της ΕΛ.ΑΣ. Έχει υπηρετήσει σε διάφορες υπηρεσίες της Αττικής, του Πειραιά και του Αργοσαρωνικού.

Το 2009 με κατατακτήριες εξετάσεις πέτυχε την εισαγωγή του στο Τμήμα Τοπικής Αυτοδιοίκησης του ΑΤΕΙ Καλαμάτας προκειμένου να σπουδάσει και να μάθει νέα πράγματα για την οργάνωση και διοίκηση μονάδων Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που τόσο πολύ έχει μεράκι.
Πήρε πτυχίο το 2015.

Από πολύ μικρή ηλικία ασχολείται με τα κοινά μέσα από συλλόγους, φορείς και ομάδες προσφοράς, καθώς και από θεσμικές θέσεις όπως τα αιρετά συμβούλια νέων. Συμμετείχε στην διοργάνωση πλήθους εκδηλώσεων, σεμιναρίων και ημερίδων κάνοντας ,ταυτόχρονα, συλλογικά , σειρά προτάσεων σε όλους τους φορείς για διάφορα θέματα που απασχολούν κυρίως τη νεολαία, ενώ παρακολούθησε με επιτυχία τα ηλεκτρονικά μαθήματα (e-learning) :
Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη, Προστασία Δασών και Κλιματικές Αλλαγές της Διεθνούς Οργάνωσης Βιοπολιτικής.

Το 2010 ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό ‘’Ενεργοί Δημότες Επιδαύρου’’ όπου και εκλέχτηκε πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος. Το 2013 μετά από διαδικασίες, αναδείχθηκα επικεφαλής του συνδυασμού για τις εκλογές του 2014, όπου με ποσοστό περίπου 38% ήταν στη θέση της μείζονος αντιπολίτευσης.

Το 2019 συμμετείχε στις δημοτικές εκλογές ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ‘’Δύναμη Προοπτικής’’, τις πρώτες εκλογές με απλή αναλογική, όπου ο συνδυασμός κατάφερε να εκλεγεί την πρώτη Κυριακή με ποσοστό 53%.

Από 1/ 9/ 2019 είναι Δήμαρχος Επιδαύρου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα