Βιογραφικό Δημάρχου Κιλελέρ Αθανάσιου Νασιακόπουλου

@dmin

Ο Θανάσης Νασιακόπουλος του Γεωργίου και της Βάϊας Νασιακοπούλου γεννήθηκε το 1954 στο Δίλοφο Λάρισας.

Τελείωσε το Δημοτικό Σχολείο του Διλόφου και συνέχισε στο 1ο γυμνάσιο Λάρισας.

Ασχολήθηκε με τις αγροτικές καλλιέργειες για αρκετά χρόνια και στην συνέχεια εργάστηκε ως υπάλληλος σε διάφορες επιχειρήσεις.

Το ανήσυχο πνεύμα του τον οδήγησε στα 26 του χρόνια, το 1980, να ιδρύσει την πρώτη δική του επιχείρηση με αντικείμενο την εμπορία γεωργικών μηχανημάτων, καταγράφοντας την πρώτη επιχειρηματική του επιτυχία.

Το 1989 μετέφερε την έδρα της επιχείρησής του σε ιδιόκτητες πλέον εγκαταστάσεις αλλάζοντας το αντικείμενο της σε εμπορία αυτοκινήτων.

Με συνεχείς επεκτάσεις, σε τακτά χρονικά διαστήματα, η επιχείρηση από το 2002 λειτουργεί με τη σημερινή της μορφή.

Η ιδιαίτερη αγάπη του για το χωριό του τον οδήγησε σε συνεργασία με μια ομάδα φίλων να δημιουργήσουν έναν αθλητικό σύλλογο τον Αετό Διλόφου, πρότυπο της περιοχής σε σχέση με τον αριθμό των κατοίκων.

Το 2004, με ιδιαίτερη προσπάθεια και σε συνεργασία με τους αθλητικούς συλλόγους των Νέων Καρυών και της Νίκαιας κατάφερε να δημιουργηθεί η ΑΕΔ Νίκαιας. Ένας σύλλογος σύμβολο της Ενότητας που ήταν το διαρκές ζητούμενο του Θανάση Νασιακόπουλου.

Κατά γενική ομολογία ήταν αρωγός και συμπαραστάτης σε όλους τους συλλόγους της περιοχής, πολιτιστικούς, μορφωτικούς και άλλους.

Εδώ και αρκετά χρόνια με την παρότρυνση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής και για το λόγο ότι τα παιδιά του μπορούν να διοικούν τις επιχειρήσεις του αποφάσισε να ασχοληθεί με τα δημοτικά πράγματα.

Κατάφερε σε λίγο χρονικό διάστημα να ενώσει ένα μεγάλο μέρος των κατοίκων του Δήμου και να συγκεράσει διαφορετικές αντιλήψεις, ιδρύοντας το συνδυασμό «Νέο Κιλελέρ».

Έθεσε για πρώτη φορά υποψηφιότητα στο Δήμο Κιλελέρ και εκλέχθηκε, στις εκλογές του Μαΐου 2014, ως δήμαρχος.

Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Κιάφα και έχει τρία παιδιά, τη Βάγια, το Γιώργο και την Κατερίνα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα