Βιογραφικό Δημάρχου Τανάγρας Βασίλη Περγάλια

admin

Ο Βασίλης Περγάλιας γεννήθηκε το έτος 1966 στο Σχηματάρι Βοιωτίας. Είναι παντρεμένος με την Τζούλη Κούτσουρη και έχει μια κόρη 15 ετών την Αγάθη-Ελευθερία.  Είναι πτυχιούχος σχολής Λογιστών και δραστηριοποιείται ως επιχειρηματίας από το 1987.

Η ενασχόληση του με τα κοινά του τόπου ξεκίνησε το  1998 οπότε και εξελέγη για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Σχηματαρίου.Η συνεχής επανεκλογή του τα επόμενα 17 χρόνια του δίνει την δυνατότητα να αναπτύξει πλούσια πολιτική και αυτοδιοικητική εμπειρία.

  • Από το 1998 έως 2014: εκλέγεται ανελλιπώς δημοτικός σύμβουλος στον τέως Δήμο Σχηματαρίου και νύν  Καλλικρατικό Δήμο Τανάγρας. Συμμετέχει ως μέλος σε πολλές επιτροπές του Δήμου και χαρακτηρίζεται από την ενεργό του δράση στα τοπικά δρώμενα.
  • Από το 2002 έως το 2004: διετέλεσε Πρόεδρος  Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σχηματαρίου.
  • Από το 2010 έως 2012: διετέλεσε Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής στο Καλλικρατικό Δήμο Τανάγρας

Αξιοσημείωτη είναι και  η δημόσια προσφορά του στο χώρο του αθλητισμού, στο οποίο έχει συνεισφέρει από διάφορες διοικητικές θέσεις. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του αθλητικού ποδοσφαιρικού σωματείου«Αναγέννηση Σχηματαρίου» το οποίο ιστορικά έχει σημειώσει αρκετές διακρίσεις σε επίπεδο πρωταθλητισμού.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα