Οδηγός του Πολίτη

WhatsApp: Σε ποια κινητά σταματά να λειτουργεί

Τέλος το WhatsApp για εκατομμύρια χρήστες. Σε ποια κινητά δεν θα λειτουργεί από 1η Ιανουαρίου στα κινητά  τα λειτουργικά συστήματα iOS9 και Android 4.0.3, τα οποία δεν θα υποστηρίζουν το WhatsApp

Οι χρήστες του WhatsApp που χρησιμοποιούν την εφαρμογή σε iPhone 4 ή άλλα παλιά κινητά τηλέφωνα Android δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή από την 1η Ιανουαρίου 2021.

Συγκεκριμένα, η σημαντική αυτή ενημέρωση αφορά όσους έχουν στα κινητά τους τα λειτουργικά συστήματα iOS9 και Android 4.0.3, τα οποία δεν θα υποστηρίζουν το WhatsApp από την 1η Ιανουαρίου 2021.

Σημειώνεται ότι το iOS 9 ήταν η τελευταία ενημέρωση λογισμικού που μπορούσε να λάβει το iPhone 4 και θα διακοπεί.

Οι χρήστες με τις συσκευές που έχουν τα παραπάνω λειτουργικά συστήματα και δεν μπορούν να κάνουν ενημέρωση θα χάσουν την πρόσβαση στις συζητήσεις και στο περιεχόμενό τους.

Η πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων WhatsApp ανήκει στο Facebook και σταματά να υποστηρίζεται από iOS 9, το λειτουργικό λογισμικό που κυκλοφόρησε από την Apple το 2015.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

lockdown Διπλάσια πρόστιμα στους παραβάτες

Δελτίο Ταυτότητας: Ηλεκτρονικά θα δηλώνεται πλέον η απώλεια της

Πότε ανοίγει η εφαρμογή MyCar για ηλεκτρονική κατάθεση πινακίδων

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα