Υπουργεία

ΥΠΕΣ Μακεδονίας-Θράκης: Μια διαφορετική Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση

Μια διαφορετική Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, με παραδοσιακή μουσική, τραγούδια και κάλαντα, οργανώνει ο Τομέας Μακεδονίας και Θράκης του Υπουργείου Εσωτερικών και ο Υφυπουργός κ. Σταύρος Καλαφάτης, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022, στις 11:00 π.μ., στο Θέατρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών (ΚΘΒΕ – Εθν. Αμύνης 2, Θεσσαλονίκη).

Αποτελεί πρωτοβουλία του Υφυπουργού και του Τομέα Μακεδονίας και Θράκης, σε συνεργασία με φορείς της Βόρειας Ελλάδας, που δραστηριοποιούνται στην κοινωνική και εργασιακή ένταξη Ατόμων με Αναπηρία και Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων, για την ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας, τη συμπερίληψη των μοναδικών αυτών ανθρώπων και τη δημιουργία συνεκτικών και ανθεκτικών κοινοτήτων και οι οποίοι συμμετείχαν στο Πρόγραμμα ΣΤΗΡΙΖΩ.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχει και ο Παραολυμπιονίκης κ. Αντώνιος Τσαπατάκης.

Στόχος η ανάδειξη μηνυμάτων ισότητας, ενότητας και αλληλοσεβασμού, αξίες που αποτελούν τους βασικούς πυλώνες για υγιείς και δίκαιες κοινωνίες για όλους.

Τραγούδια και κάλαντα θα ακουστούν από τη χορωδία ατόμων της Εταιρείας Σπαστικών Βορείου Ελλάδος και του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας, Διημέρευσης, Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Αποκατάστασης Ατόμων με Αναπηρίες Η ΖΩΗ, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου – μουσικοσυνθέτη κ. Ιωάννη Ιωσηφίδη, το σύνολο φλάουτων ΣΥΝΑΥΛΗΤΕΣ υπό την διδασκαλία του Νίκου Κακαϊδή και τη Μικτή και Παιδική Χορωδία με την συνοδεία του Παραδοσιακού Συνόλου του Ωδείου Άνω Πόλης υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού και Διευθυντού του Ωδείου Παναγιώτη Διαμαντή.

Θα μιλήσουν ο κ. Βασίλειος Δήμος, εκπαιδευτικός, Πρόεδρος Δ.Σ. του Ελληνικού Συλλόγου Θαλασσαιμίας, η κ. Κυριακή Τσιρανίδου, Πρόεδρος Δ.Σ. του Πανελληνίου Συλλόγου Στήριξης Ατόμων με Παχυσαρκία Η ΙΜΕΡΟΕΣΣΑ και ο κ. Παρασκευάς Αλβανός, Πρόεδρος Δ.Σ. του Αθλητικού Σωματείου Ατόμων με Αναπηρίες ΑΕΤΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Στους δήμους οι αρμοδιότητες για τα ζώα συντροφιάς υποσχέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

admin

Υπ. Μεταφορών: Καταργούνται οι έντυπες κάρτες καυσαερίων

@dmin

Υπουργείο εργασίας: Δημοσιεύτηκε η ΚΥΑ και υπεγράφη η εγκύκλιος για την αύξηση των κύριων συντάξεων

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα