Υπουργεία

ΥΠΕΣ Μακεδονίας Θράκης: Συνάντηση του Υφυπουργού με τον Δήμαρχο Εορδαίας

Τον Δήμαρχο Εορδαίας, κ. Παναγιώτη Πλακεντά, υποδέχθηκε ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Στάθης Κωνσταντινίδης, στο Διοικητήριο, όπου εξέτασαν τα πολυάριθμα και σημαντικά έργα υποδομών που βρίσκονται σε εξέλιξη στα όρια του Δήμου Εορδαίας, καθώς και τις αναπτυξιακές και επενδυτικές προτάσεις που έχουν υποβληθεί στο πλαίσιο της Δίκαιης Μετάβασης.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο Υφυπουργός αναφέρθηκε στην ανάγκη να υπάρχει συνεχής συνεργασία των εκπροσώπων της περιοχής για την προώθηση και την πρόοδο των έργων, προκειμένου να αξιοποιηθούν τα πολλά διαθέσιμα κονδύλια για τη Βόρεια Ελλάδα και ιδίως για τη Δυτική Μακεδονία που διέρχεται τη διαδικασία του παραγωγικού μετασχηματισμού της. Και πρόσθεσε: «Είχαμε μια πολύ γόνιμη και δημιουργική συνάντηση με τον φίλο Δήμαρχο της Εορδαίας και τους συνεργάτες του. Το 2024 θα είναι χρονιά έργων και επενδύσεων στην περιοχή».

Από την πλευρά του, ο κ. Πλακεντάς αναφέρθηκε στα έργα και στις παρεμβάσεις που υλοποιούνται στα όρια του Δήμου Εορδαίας, που αναβαθμίζουν τις υποδομές και βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών, ενώ συμπλήρωσε ότι: «Τα έργα που έχουν σχεδιαστεί και δρομολογηθεί πρέπει να συνοδευτούν από παραγωγικές επενδύσεις που θα δημιουργήσουν μόνιμες θέσεις εργασίας. Υπάρχει επιχειρηματικό ενδιαφέρον και με τη δημοσίευση των προσκλήσεων του προγράμματος ΔΑΜ αυτό αναμένεται να ενταθεί. Ο Δήμος Εορδαίας έχει τις προϋποθέσεις να φιλοξενήσει σημαντικά επενδυτικά σχέδια που θα δώσουν την ώθηση που χρειάζεται ο τόπος μας. Με καλή συνεργασία και κοινή προσπάθεια μπορούμε να πετύχουμε πολλά».

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Υπουργείο Εργασίας: Συνάντηση της Υπουργού με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων

@dmin

Υπουργείο Εργασίας: Τελετή παράδοσης – παραλαβής του Υπουργείου

@dmin

Υπ. Μετανάστευσης : Σε Σκαραμαγκά και Σχιστό μεταφέρονται πρόσφυγες-μετανάστες από την πλατεία Βικτωρίας

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα