Υπουργεία

Υπουργείο Προ. Πολίτη: Ενισχύεται η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης με 100 αστυνομικούς

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη (03/10) υπό τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Γιάννη Οικονόμου με Αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας για το Fly Over και την αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων στο κυκλοφοριακό της Θεσσαλονίκης.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, κ. Μάνος Λογοθέτης, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος, Λάζαρος Μαυρόπουλος, ο Γενικός επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος Σπυρίδων Σκλάβος, Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης κ. Χρήστος Μπουλούμπασης και η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης κυρία  Παρασκευή Παπαγεωργοπούλου.

Ο Υπουργός ανακοίνωσε ότι η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα ενισχυθεί με επιπλέον 100 αστυνομικούς σε ανθρώπινο δυναμικό, καθώς και σε εξοπλισμό, όπως με ελικόπτερο και εναέρια μέσα επιτήρησης κυκλοφορίας.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν τα μέτρα που δρομολογούνται, προκειμένου να περιοριστούν οι επιπτώσεις στο κυκλοφοριακό της πόλης και να αντιμετωπιστούν με τον καλύτερο τρόπο ζητήματα που τυχόν ανακύψουν με παρεμβάσεις, οι οποίες θα παρουσιαστούν αναλυτικά το αμέσως επόμενο διάστημα για να είναι ενημερωμένοι οι πολίτες.

Συμφωνήθηκε να συνεχιστεί η επικοινωνία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς στην υλοποίηση του έργου προκειμένου να αναληφθούν από πλευράς τους οι κατάλληλες πρωτοβουλίες -στο πεδίο των αρμοδιοτήτων τους- που θα επιτρέψουν στην Τροχαία να διαδραματίσει το ρόλο της.

Ο κ. Οικονόμου υπογράμμισε ότι η Κυβέρνηση δρομολογεί σημαντικά έργα στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και ευρύτερα τη Βόρεια Ελλάδα, τα οποία θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών, ωστόσο κατά τη διάρκεια της υλοποίησής τους πιθανόν να προκαλέσουν τυχόν αρρυθμίες.

Στο πλαίσιο αυτό το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η Ελληνική Αστυνομία πρόκειται, στο πεδίο των αρμοδιοτήτων τους, να καταβάλουν την απαραίτητη προσπάθεια προκειμένου τα όσα ζητήματα προκύψουν, να αμβλυνθούν όσο το δυνατόν περισσότερο.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Υπουργείο Εργασίας: Σε εφαρμογή η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας σε ασφαλιστικές εταιρείες και security

@dmin

ΥΠΕΣ Μακεδονίας Θράκης: Στο 99% ο δείκτης ασφάλειας εφοδιασμού της Θεσσαλονίκης με νερό

@dmin

Υπουργείο Υγείας: Έγκριση για χρηματοδότηση 80,6εκ € από το ΕΣΠΑ στην απεξάρτηση για την περίοδο 2021-27

@dmin

Γράψτε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα