ota24.gr
Εργασία

Κορωνοϊός: Έρχεται νέα διάταξη για τις λαϊκές αγορές

laikes agores covid19 ota24

Την προώθηση νέας διάταξης για τις λαϊκές αγορές έτσι ώστε, όταν κριθεί αναγκαίο, θα λειτουργούν νέες αγορές σε άλλους δρόμους των ίδιων περιοχών για αποφυγή συγχρωτισμού, προανήγγειλε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Συγκεκριμένα, κατά την επίσημη ενημέρωση στο υπουργείο Υγείας ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε πως η εικόνα παρουσιάζεται βελτιωμένη και ανακοίνωσε πως όταν κρίνεται αναγκαίο θα λειτουργούν επιπλέον λαϊκές αγορές προκειμένου να μην δημιουργείται συγχρωτισμός. «Στις ίδιες περιοχές και τις ίδιες ώρες», είπε ο υφυπουργός.

Από τις 23 Μαρτίου έχουν μειωθεί κατά 50% ανά κλάδο οι παραγωγοί με απόσταση 5 μέτρων μεταξύ των πάγκων και την υποχρέωση εκ περιτροπής εναλλαγής ανά εβδομάδα.

naftemporiki.gr

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κινητοποίηση Δήμου Πετρούπολης και φορέων για το κλείσιμο της χωματερής στη Φυλή. Τι δηλώνουν στον ΟΤΑ24 οι εργαζόμενοι

Ch

Κοινωφελής Εργασία: Αλλαγές στο Πρόγραμμα με ΦΕΚ

Virus

Βεβαίωση μετακίνησης: Αλλαγή από 1 Μαρτίου με νέα έντυπα

Virus

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα